čtvrtek 8. září 2011

14.8.2011 - Začí těžký terén.


Ráno pokračujem zpět do Umby a tam se stáčíme k severu. Cesta se rychle zhorší na něco jako polňačka. Zatím to de.
Přijíždíme do vesnice a rozhodujeme se kudy dál. Kluci jeli loni jednou cestou a ta nebyla nic moc. Tak pojedem tou druhou. Po asi kilometru jsme v bažinách a Pavel ktereý vede skupinu zapadl. Na druhý pokus projel. Druhý auto taky na laně. Třetí -Discovery- projel, jsem na řadě. Mám nejnižší auto, do bahna nejnevhodnější gumy, no co, vykoupu se v blátě když budu navazovat lano.
Řadím redukci, uzávěrku a s minimem plynu se pouštím do černé vody. Drobek překvapil a projel.
Čekáme na posledního Defíka - zapadl. Chvilka čekání jestli se nevyhrabe a stejně si namočím nohy. Navazuju lano - abych ho vytáhl. 
Ujedeme deset metrů a je tu další na chlup stejnejná bažina. Kam jsem se to dostal!!! ??? Čas ubíhá a my se soukáme přes bažiny a brody rychlostí 0Km/h. Ještě je to zábava, ale už jsme unavení.
Kolem deváté přijíždíme k mostu který je mi povědomý z loňských fotek od kluků. Nalevo jezero, napravo řeka. Tady se utáboříme. Nádherný místo.
Najím se a jdu rybařit - dvakrát jsem to pověsil, napotřetí i utrhl, tak na to kašlu. Zkoušíme to tři, nikdo nic. Pak přijeli dva místní a během 20ti minut mají asi pstruha jak předloktí.
Dám si radši pivo a jdu spát.

Žádné komentáře:

Okomentovat